Hibák jelzése
3 posters
1 / 1 oldal
Hibák jelzése
Kérjük szépen, hogy aki hibát talál a honlapon (helyesírásit vagy bármilyen jellegüt) itt jelezze. Megprópaljuk rövid időn belül kiküszöbölni őket. A hibákat kérjük pontosan bemérni (pl. A "Történet" menüpontban x. bekezdésben y szóból hiányzik egy "e" betü.)
Kerjük szives megértésüket.
Köszönjük.
Kerjük szives megértésüket.
Köszönjük.
Gumics- Admin
- Hozzászólások száma : 2
hibák
lenyűgöző a honlap, nagyon meg vagyok elégedve vele, ezt már jeleztem is Attila barátomnak. Pár helyesírási hibát mindenképp ki kell javítani, ettől még jobb lesz. Egyet máris találtam, "Elérhetőség" menüpontban, utolsó előtti sor: "honlapal" helyett "honlappal"
hibák, módosítások
no, jelzek még néhányat:
a köszöntő menüpontban egy személyes kérés: ha lehet, módosítsátok a szöveg tördelését úgy, hogy az első bekezdés csak az első három mondatot tartalmazza. A második bekezdés pedig kezdődjék a negyedik mondattal, "A képeken..." kezdetűvel.
Program menüpont: "program nyomtasása" helyett "program nyomtatása"
Jelentkezésnél az ékezethiányt pótolni: "csaladnév" helyett "családnév", "korosztaly" helyett "korosztály". És tessék a "helyiség" szót "helység"-re változtatni.
a köszöntő menüpontban egy személyes kérés: ha lehet, módosítsátok a szöveg tördelését úgy, hogy az első bekezdés csak az első három mondatot tartalmazza. A második bekezdés pedig kezdődjék a negyedik mondattal, "A képeken..." kezdetűvel.
Program menüpont: "program nyomtasása" helyett "program nyomtatása"
Jelentkezésnél az ékezethiányt pótolni: "csaladnév" helyett "családnév", "korosztaly" helyett "korosztály". És tessék a "helyiség" szót "helység"-re változtatni.
Re: Hibák jelzése
Attila tudomásom szerint elutazott és én nem tudom pontosan az érkezésének idejét, ezért kérünk egy kis türelmet.
De mint tudod "A türelem rozsdát terem!"
De mint tudod "A türelem rozsdát terem!"

Gumics- Admin
- Hozzászólások száma : 2
Köszönöm a hibajelentéseket. Sajnos becsúsznak néha és ezért elnézést kérek, viszont amint tudom kijavítom őket. Így a helyesírási hibák kiküszöbölve (de megtörténhet hogy még lapulnak észrevétlen hibák is) viszont a tördelés az csak a napokban lessz kész ugyanis rákell jönnöm miért csusztatja el az Internet Explorerben a dolgokat es kell egy csöppet idétlenkedni a dolgokkal. Viszont ráállok a megoldásra és mihamarabb ez is javításra kerül. Addigis bármi észrevétel, vagy gond van ide lehet írni ugyanis rendszeresen figyelve van a fórum.
Minden jót!
Minden jót!
Üdv, Admin uram, azaz Attila barátom, gondolom. Volt még egy kérésem a köszöntő szöveg tördelését illetően, módosítsd azt is, ha lehet. Másik dolog, hogy átküldeném neked az idei táborozók listáját is, küldjem az emilcímedre?
üdv, Pali
üdv, Pali
Üdv, az Adminnak, újabb hibát fedeztem fel, ez most létfontosságú, ezért gyors javítása sürgős! Az idei év táborai menüpontban a mi táborunk meghirdetésénél elíródott az email címem. az ugyanis nem zappmobil.ro, hanem zappmobile.ro. És jó volna a zapp-os telefonszámomat is odaírni: 0788.011.004. Valamint Simi elérhetőségeit is.
Áldassatok, Pali
Áldassatok, Pali
1 / 1 oldal